Leiderschap training en open programma's

Om je klaar te stomen om je professionele rol(len) op te nemen, hebben we een aantal programma's die we aanbieden om leidinggevende en werknemers te helpen basisvaardigheden en inzichten te ontwikkelen.

De leiderschap training programma's zijn in 1ste instantie bedoeld om inhouse in organisaties gegeven te worden en worden volledig aangepast op de individuele noden van de organisatie en zijn medewerkers.

 

Bij iedere transitie in een leidinggevende rol is het belangrijk dat leidinggevenden beschikken over basiskennis en vaardigheden, dat ze een aantal inzichten verwerven en een aantal competenties verder ontwikkelen.

De niveaus van Leiderschapstraining die we aanbieden:

  • BASIS COMPETENTIES voor leiders die de eerste keer leidinggevende zijn in een eerstelijns functie
  • CONTEXT CREËREN voor leidinggevenden van professionals en andere leidinggevenden
  • INSPIREREN voor leidinggevenden die in een rol komen waar ze hun organisatie willen toekomstbestendig maken

Daarom bieden we organisaties een aantal programma's aan die we op maat finetunen om hen te helpen de leidinggevende capaciteiten in hun organisatie verder te verstevigen. 

Om hierover meer te weten te komen kan je hieronder terecht:

 

De open programma's zijn voor iedereen toegankelijk. Hierop kan zowel door individuen als door medewerkers vanuit organisaties alsook door zelfstandigen ingeschreven worden. Deze kunnen ook inhouse georganiseerd worden.

 

Om meer te weten te komen klik 1 van de onderstaande knoppen: