Loopbaan coaching

Wat is Loopbaan coaching?

Het is voor particulieren die vragen hebben over - of vastzitten in hun loopbaan. Door het inzetten van een coach kan je meer zelfinzicht ontwikkelen in welke type rollen echt bij je passen. Soms ontdek je dat het slechts een zaak is van een paar veranderingen aan te brengen in de huidige werkcontext en/of je rol, om terug fluitend naar het werk te gaan. Soms worden er grotere stappen noodzakelijk om je terug goed te voelen in je job.

We bieden een gestructureerde aanpak aan die je helpt deze inzichten te ontwikkelen en om te zetten in concrete actieplannen.


Loopbaan coaching wordt aangeboden in samenwerking met het erkende loopbaan centrum My Future Works.

My Future Works is één van de leidende loopbaancentra in Vlaanderen en Brussel. Door met een waarderende blik naar het talent, de interesses en de waarden van mensen te kijken, helpen we hen bij het ontdekken en ontplooien van hun volle potentieel.


We noemen dit de INSIDE OUT aanpak.

 

Je vindt vast één van onze 40 loopbaan coaches bij jou in de buurt.

 

Hoe werkt het?

 

Stap 1

Check op voorhand even of je aan de voorwaarden tot financiële tegemoetkoming voldoet. Klik hier om dit na te gaan en bestel jouw eerste loopbaancheque online.

 

Stap 2

Neem contact op met: diane@myfutureworks.be of tel. op (0032) 499 56 58 46 als je graag gecoacht wil worden in de buurt van Herent bij Leuven (makkelijk bereikbaar en veel parkeerplaats) of met elie@myfutureworks.be als je liever een andere locatie wil.

 

Stap 3

Je betaalt 10€ per uur loopbaanbegeleiding. De Vlaamse overheid betaalt de reële waarde van de loopbaancheque aan ons loopbaancentrum. Je kunt slechts 1 cheque van 40€ per bestelling aankopen. Voor een traject van 8u zal je dus 2 cheques dienen aan te kopen (totaal 80€ ).

 

Algemeen:

Elke 6 jaar in je loopbaan kan je 2 pakketten van 4 uur begeleiding aankopen.